Mid Season Sale: Jarné ZĽAVY až 40 %
UKÁZAŤ ZĽAVY
kontakt
Prihlásenie
0
0.00 EUR
domov Kuchyňa a jedáleň Čaje a pochutiny Pochutiny Džemy, pesto, omáčky Paradajková bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
Pridať do zoznamu želaní

Paradajková bruschetta s olivami Taggiasca 135 g

  • Nicolas Vahé / Paradajková bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
  • Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
  • Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
  • Rajčatová bruschetta s olivami Taggiasca 135 g
NOVÁ NIŽŠIA CENA
KREHKÝ TOVAR? BEZ OBÁV.
Balíme starostlivo, nerozbitne a s láskou.
Paradajková bruschetta s olivami Taggiasca 135 g

Talianska kuchyňa je jednou z najlepších na svete. To vie aj michelinský šéfkuchár Nicolas Vahé a preto medzi jeho pochutinami nesmie chýbať typická talianska pochúťka - bruschetta.

Paradajková bruschettu s olivami druhu Taggiasca je ideálne podávať na toaste ako predjedlo, skvele sa ale hodí aj ako studená omáčka k pečenému mäsu a rybám alebo ako omáčka na cestoviny.

Bruschetta je dodávaná v štýlovom pohári s minimalistickou etiketou a bude tak dizajnovou ozdobou poličky vo vašej kuchyni aj skvelým darčekom pre všetkých gurmánov.

Zloženie: 63% paradajky, 12% olivy Taggiasca, 12% olivový olej, 7% sušené paradajky, 3% kapary, soľ, koncentrovaná bazalka, cesnak, korenie, červená chilli paprička.

SKLADOM - Doručíme 23. 4. - 25. 4. 2025
Možnosti dopravy
11.96 EUR
8.86 EUR / 100 g
Pôvodná cena: 14.56 EUR -18 %
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 9.57 EUR +25 %
Rozmery
hmotnosť 135 g
Vlastnosti
Ideálne podávať s opečeným toastom.
Vhodná k pečenému mäsu, rybám a na cestiny.
Uložené v pohári so skrutkovacím viečkom.
Podľa receptúry michelinského šéfkuchára Nicolasa Vahé.
Výrobca
Society of Lifestyle A/S
Dizajnér
Spoznajte dizajnéra značky
Nicolas Vahé
Spoznajte dizajnéra značky
Nicolas Vahé
N
Šéfkuchár Nicolas Vahé sa narodil v Amiens na severu Francúzska. Svoj kulinársky talent dosiahol v Pic Valence, vynikajúcej reštaurácii pýšiacej sa 3 michelinskými hviezdami. Neskôr jeho kroky viedli do čokoládovne Daniela Girauda, prestížneho majstra čokolády. V roku 2000 sa Nicolas Vahé presťahova...
Šéfkuchár Nicolas Vahé sa narodil v Amiens na severu Francúzska. Svoj kulinársky talent dosiahol v Pic Valence, vynikajúcej reštaurácii pýšiacej sa 3 michelinskými hviezdami. Neskôr jeho kroky viedli do čokoládovne Daniela Girauda, prestížneho majstra čokolády. V roku 2000 sa Nicolas Vahé presťahova...
NAŠI ZÁKAZNÍCI S TÝMTO PRODUKTOM AJ KUPUJÚ
PODOBNÉ PRODUKTY
Z NÁŠHO blog
Recept na raňajkové lievance s višňovou omáčkou, po ktorých sa len tak zapráši
Z NÁŠHO blog
R
Recept na raňajkové lievance s višňovou omáčkou, po ktorých sa len tak zapráši
Ráno má jedinečné čaro – obzvlášť vtedy, keď si ho spomalíte. Vôňa čerstvej kávy, prvé slnečné lúče na kuchynskej linke a tanier plný zlatistých lievancov, ktor...
Nikola Soušková
SME TU PRE VÁS
Nikola Soušková / osobný poradca
+421 944 762 796Po–Pia 8–16 hod.
10 EUR
ZĽAVA
NOVINKY A AKCIE ZO SVETA BELLA ROSE!
Po prihlásení k odberu newslettera Vám zašleme unikátny kód na ZĽAVU 10 EUR!

Platobné metódy

gopay  visa  mastercard
apple  google  twisto

Inšpirujte sa s nami

Kontakt

telefon +421 944 762 796 PO–PIA 8:00–16:00

Ďakujeme zákazníkom

shoproku.cz shoproku.cz shoproku.cz

APEK APEK Ověřeno zákazníky Ověřeno zákazníky Udržitelný e-shop

Poznáte nás z časopisov

časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
časopis
Copyright © 2009 - 2025. Už 16 rokov prinášame krásnu atmosféru k vám domov
heureka