Šéfkuchár Nicolas Vahé sa narodil v Amiens na severu Francúzska. Svoj kulinársky talent dosiahol v Pic Valence, vynikajúcej reštaurácii pýšiacej sa 3 michelinskými hviezdami. Neskôr jeho kroky viedli do čokoládovne Daniela Girauda, prestížneho majstra čokolády. V roku 2000 sa Nicolas Vahé presťahoval do Dánska, kde pracoval ako cukrár vo Falsled Kro, meste ležiacom na Fyne, druhom najväčšom ostrove zeme, nachádzajúcom sa medzi Zélandom a kontinentálnym Dánskom. Tri roky tvrdé driny na Fyne mu otvorili dvere k práci vo Fakkelgarden, kde pôsobil ako cukrár.
V roku 2007 sa rozhodol založiť vlastnú značku špecialít na základe svojich unikátnych receptúr. Jeho schopnosti kuchára mu poskytli znalosti potrebné na to, aby pochopil, čo ľudia majú radi a po čom túžia. Nicolas Vahé kombinuje tradičné receptúry s avantgardnými technikami a svoju inšpiráciu nachádza po celom svete. Jeho úzka spolupráca s francúzskymi a talianskymi producentmi surovín, ktoré používa, zaisťuje najvyššiu možnú kvalitu a chute, ktoré sú neprekonateľné. Produkty Nicolasa Vahé sú neoddeliteľnou súčasťou nielen letných grilovačiek a piknikov. Potešíte nimi všetkých gurmánov.